Otázky a odpovede

10 ročná záruka na medomety

Roman Baraník Kategorie: Otázky a odpovede

Vážené velárky a včelári. 

Na všetky medomety v našej ponuke sme rozšírili dobrovoľnú záruku z piatich rokov rovno na 10. V tomto krátkom článku sa dočítate prečo.

10 ročná záruka

Na trhu so včelárskymi potrebami sme už viac ako 25 rokov. Spolupracujeme s mnohými dodávateľmi z celého sveta. Konkrétne medomety máme od firmy Mineli a Techtron. S týmito firmami spolupracujeme najdlhšie, viac ako 15 rokov. 

Mineli       Techtron

Za 15 rokov sa posúvala aj kvalita medometov. Firmy zavádzali nové moderné techlógie výroby. Dnes sú na takej úrovni, že ponúkajú svoje produkty v celej Európe. Jednoducho sa postupne stali lídrami na trhu. A to práve vďaka vyníkajúcemu pomeru kvality a ceny.

Ako príklad uvedieme niektoré vlastnosti medometov. Na každom medomete nájdete takzvané "zálisy". Na to aby sa mohol na bubne vytvoriť zális, musíte mať veľký stroj. Zális dodáva bubnu pevnosť. Iný príklad je "zakrútenie" bubna v hornej časti. To tiež dodáva bubnu patričnú pevnosť. A to nehovoríme o kvalite zvarov a všeobecne spracovania. Samozrejmosťou sú husto vypletené koše, nerezové ventily, kovové prevodovky a pod. To všetko ponúkajú s veľmi priaznivou cenou. 

zakrútenie       Zális

Doteraz sme na medomety ponúkali záruku 5 rokov. Práve vďaka tomu, že kvalita a spracovanie medometov išlo rapídne dopredu, sme sa rozhodli dávať dobrovoľnú záruku 10 rokov na všetky medomety. 

Používáme cookies abychom pre Vás zabezpečili ten nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokračováním vyjadřujete souhlas s používáním cookies