Vedeli ste, že...?

Pozvanie na prednášku o tepelnom ošetrovaní včelstiev s Helenou Prokovou

Roman Baraník Kategorie: Vedeli ste, že...?

Vážené včelárky a včelári.

Radi by sme Vás pozvali na sériu prednášok o tepelnom ošetrovaní včelstiev s prístrojom Varroa Controller a výhody duplexného izolátora na rámiky v praxi. Prednášky budú v priestoroch našej predajne v obci Cabaj-Čápor pri Nitre: 

Piatok, 3.mája 2019 od 15:00 do 17:30 (prezentácia a voľná diskusia) 
Sobota, 4.mája 2019 od 9:00 do 11:30 (prezentácia a voľná diskusia)

Miesto konania: Predajňa včelárskych potrieb Cabaj 542, 95117 Cabaj-Čápor

Varroa Controller

Téma tepelného ošetrovania ošetrovania je na Slovensku veľmi aktuálna. Neustále dostávame mnoho otázok, mnoho telefonátov o tom, ako Varroa Controller funguje, aké má účinky a podobne. Veľmi sa tešíme, že slovenskí včelári prejavujú takýto veľký záujem o nové postupy týkajúce sa nielen ošetrovania včelstiev. Pokrok je veľmi dôležitý, pretože staré postupy, ktoré fungovali po desaťročia, už fungovať nemusia. 

Tohtoročné zimné straty sa v niektorých regiónoch dostali nad hranicu 70%. Podľa nás to je signál, že niečo je potrebné zmeniť.  Preto by sme Vám radi ponúkli možnosť dozvedieť sa o moderných spôsoboch ošetrovania včelstiev práve pomocou prístroja Varroa Controller. Prístroj si u nás v predajni môžete pozrieť, poprípade rovno zakúpiť. Na prezentáciu sme pozvali Helenau Prokovú, ktorá sa takmer 10 rokov tejto téme venuje v praxi a podelí sa s vami o jej skúsenosti s ošetrovaním s prístrojom Varroa Controller zo včelníc v Rakúsku a na Slovensku.

Helena Proková
 


 

Používáme cookies abychom pre Vás zabezpečili ten nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokračováním vyjadřujete souhlas s používáním cookies