Akcie

Varrorizer alebo Varrocleaner + kyselina šťavelová zdarma

Roman Baraník Kategória: Akcie

Vážené včelárky a včelári.

Nedávno sme na našom blogu písali článok o liečení s kyselinou šťavelovou. Ten nájdete po kliknutí sem. V článku sa mimo iného rozoberalo aj liečenie práve v jesennom období. No a keďže máme jeseň v plnom prúde a liečenie kyselinou šťavelovou je stále aktuálne, tak sme pre Vás prirpavili menšiu akciu.

Jeden so spôsobov liečenia kyselinu šťavelovou je spôsobom sublimácie, teda laicky povedané spôsobom odparovania. Práve na tento spôsob sa používa prístroj, ktorý sa volá Varrorizer alebo Varrocleaner. Áno, máme v ponuke dva. Funkčne sú rovnaké, líšia sa iba výrobcom. Vidieť ich môžete nižšie na fotke. 

     Varrorizer            Varroacleaner
                                Varrorizer za 36,4€                                                                       Varrocleanerza 84€

Liečenie pomocou týchto prístrojov je veľmi jednoduché a rýchle. Iba dáte na odparovaciu plochu určité množstvo kyseliny, vložíte odparovaciu plochu do letáča, pripojíte prístroj na batériu, chvíľu počkáte a máte preliečený úľ. 

Odparovacia plocha

Na to aby ste s prístrojom mohli liečiť, potrebujete kryštalickú kyselinu šťavelovú. Tú Vám teraz v rámci našej akcie dáme k prístroju zdarma :) 


Akcia platí iba pre objednávky cez internetový obchod. Akcia platí to vypredania zásob, alebo do jej odvolania. 

 

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Pokračovaním vyjadrujete súhlas s používaním cookies